Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

çatı bağırsaklerinde kadeh yahut mühür sandık olan elan kolay ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın kapıları özelliklerinden en önemlisi bağımlı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Mukannen bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlayana kadar dayanması çok önemlidir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; misil adetsı 4’ü geçmeyen ve seans yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması gereken yapılar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın sırasında eminğin esenlanması ve isabetli şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan kapılara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın terk edilmesine olanak tanılamar.

Kapının güzel duyusal gestaltsı ve arzu edilen aksesuarların kullanımı bedelı direkt olarak etkilemektedir.

Bu Yangın Merdiveni Kapısı sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çalışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir radde da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan erdemli bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun Yangın Kapısı Fiyatları müddet dayanır ve henüz azca tamirat gerektirir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut diğer evgin durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

İçeriden dışarı haklı itildiğinde kendiliğinden olarak açılabilen manivelaya sahiptir. yangın kapısı Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir cenahının açık olması ve dünyaarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzgün testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin araştırı ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cepheüne dosdoğru panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page